اطلاعیه ثبت نام از دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی سال ۱۳۹۷ دانشگاه تفرش

۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۳۷۷۰ رویدادها

اطلاعیه ثبت‏ نام دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی سال 1397 دانشگاه تفرش

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان  کارشناسی سال 1397 بدینوسیله  مدارک لازم و زمان ثبت نام به شرح ذیل اعلام می‏گردد.

زمان ثبت‏ نام بر اساس حرف اول نام خانوادگی طبق جدول زیر از ساعت 8 صبح الی 14 انجام می­پذیرد.

روز ، تاریخ و ساعت ثبت نام

ترتیبب حروف اول نام‌خانوادگی

ساعت مراجعه  8  تا  10

ساعت مراجعه 10:30 تا 12:30

دوشنبه

97/06/26

الف- ب- پ- ت- ث- ج- چ-

ح- خ- د- ذ- ر- ز- ژ- س- ش

سه‌شنبه

97/06/27

ص- ض- ط- ظ- ع- غ- ف- ق- ک

گ- ل- م- ن- و- ه- ی

توجه: حضور شخص  دانشجوی پذیرفته شده برای ثبت­ نام الزامی است.

دانشگاه از ثبت­ نام دانشجویانی که مدارک آنها ناقص باشد معذور خواهد بود.

مدارک لازم برای ثبت­ نام : (مرحله اول ثبت نام اداره آموزش)

1- اصل گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی عکس‏دار با تاریخ قبولی حداکثر تا پایان شهریور 1397 به همراه 3 برگ کپی

(پذیرفته شدگان میبایست حداکثر تا پایان شهریور ماه 1397 موفق به اخذ گواهینامه دوره پیش دانشگاهی شده باشند)

2- اصل گواهی موقت پایان دوره متوسطه عکس‏دار به همراه یک برگ کپی

3- اصل ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی با مهر و امضا

4- اصل ریز نمرات دوره متوسطه با مهر و امضا

5- 14 قطعه عکس 4×3 رنگی جدید ( 6 قطعه اداره آموزش مابقی سایر واحدها)(نام و شماره دانشجویی "روز ثبت نام داده میشود" پشت عکس قید شود.)

6- اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن به تعداد 5 سری (یک سری اداره آموزش مابقی سایر واحدها)

7- اصل کارت ملی و کپی از دو طرف آن به تعداد 5 سری (دو سری آموزش مابقی سایر واحدها)

8- فیش واریزی جهت کارت دانشجویی الکترونیکی

9- فرمهای تکمیل شده ثبت نام

دانلود فرم ثبت نام شماره 1  مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

دانلود فرم ثبت نام شماره 4    مربوط به پذیرفته شدگان روزانه سهمیه منطقه 1 ، خانواده

شهدا،شاهد،رزمندگان،آزادگان و جانبازان

دانلود فرم ثبت نام شماره 5     مربوط به پذیرفته شدگان روزانه سهمیه منطقه 2 و 3

10- فرم تکمیل شده مشخصات دانشجو

دانلود فرم مشخصات دانشجو  مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

11- فرم تکمیل شده عضویت کتابخانه

دانلود فرم عضویت کتابخانه  مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

12- فرم تکمیل شده پرسشنامه دانشجویی

دانلود فرم پرسشنامه دانشجویی    مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

<< پذیرفته شدگان گرامی لطفا فرمهای خواسته شده را  قبلا دانلود و با دقت تکمیل نمایید و در روز ثبت نام با دیگر مدارک همراه داشته و ارائه نمایید>>

13- مدارک نظام وظیفه ( برادران )

13-1- دانشجویان دارای کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت با ارائه اصل کارت به همراه دو  برگ کپی از دو طرف آن

13-2- پذیرفته‌شدگانی که قبلا دانشجو بوده و انصراف داده‌اند ملزم به ارائه نامه لغو معافیت تحصیلی از دانشگاه قبلی ،در مرحله شروع ثبت نام می‌باشند.

13-3- دانشجویان پسر در هنگام  ثبت نام (باجه نظام وظیفه) نامه ای خطاب به نظام وظیفه دریافت میکنند که لازم است نامه را به دفتر  پلیس +10 (تفرش) ارائه و مجوز ثبت نام را دریافت کنند و سپس جهت ادامه مراحل ثبت نام  در سالن ثبت نام به کارشناس نظام وظیفه تحویل دهند. (این مرحله به دلیل کثرت مراجعه کننده در پلیس +10 نیاز به صبوری دارد.)

13-4- پذیرفته شدگانی که مشغول خدمت سربازی هستند لازم است قبل از روز ثبت نام با در دست داشتن اصل کارت ملی و شناسنامه به آموزش دانشگاه مراجعه و نامه گواهی پذیرفته شدن در دانشگاه تفرش خطاب به نظام وظیفه را دریافت نمایند تا مراحل ترخیص خود را انجام دهند،سپس در روزثبت نام با نامه ای از نظام وظیفه مبنی بر ترخیص از خدمت سربازی و بلامانع بودن ثبت نام ، جهت انجام مراحل ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایند.

14- دانشجویان شبانه (نوبت دوم)   جهت علی الحساب شهریه نیمسال اول مبلغ 9000000 ریال به حساب شبا شماره ir550100004001105603019314 با شناسه واریزی 348105651122001009710330050003 بانک ملی شعبه تفرش به نام تمرکز درآمد اختصاصی دانشگاه تفرش واریز (قابل واریز در کلیه بانکهای کشور) و اصل فیش را به باجه امور مالی مستقر در طبقه اول سالن ثبت نام تحویل نمایند.

14- کپی از صفحه اول دفترچه بیمه(جهت اداره رفاه دانشجویان)

15-  فرمهای تکمیل شده حوزه معاونت دانشجویی جهت ارائه هنگام ثبت نام در این حوزه (خوابگاه،رفاه،تغذیه،تربیت بدنی ...)

دانلود فرمهای معاونت دانشجویی (این فرمها را از فرمهای مراحل قبل تفکیک نموده و در مرحله دوم  ثبت نام در سالن ثبت نام معاونت دانشجویی تحویل دهید.)

لینک اطلاعیه امور فرهنگی

16- تکمیل کارنامه سلامت جسم و سلامت روان در سایتهای مربوطه به آدرس ذیل و تهیه پرینت خروجی آن و تحویل در روز ثبت نام به واحد مشاوره واقع در سالن ثبت نام معاونت دانشجویی

لینک سایت کارنامه سلامت جسم  https://portal.saorg.ir/physicalhealth

لینک سایت کارنامه سلامت روان    https://portal.saorg.ir/mentalhealth

توجه:

- برای سهولت در انجام مراحل ثبت نام راهنمای مراحل ثبت نام را مطالعه کنید

لینک دانلود راهنمای مراحل ثبت نام آموزشی

- لطفا فرمهای مربوط به خود را دانلود و با دقت تکمیل کرده و در زمان ثبت نام  با دیگر مدارک خواسته شده همراه داشته و به تفکیک در سالنهای مربوطه ارائه نمائید.

- قبلا از مدارک خود مانند گواهینامه و ریز نمرات متوسطه و پیش دانشگاهی کپی برابر اصل تهیه فرمایید چرا که پس از ثبت نام  و بایگانی دیگر امکان ارائه کپی نخواهد بود.

- ثبت نام در دو مرحله انجام میشود  ابتدا اداره آموزش  سپس معاونت دانشجویی

- شماره دانشجویی در مرحله پذیرش برای درج در فرمها در اختیار شما قرار خواهد گرفت

آدرس دانشگاه:

شهرستان تفرش – شهرک امام – انتهای بلوار پاسداران – دانشگاه تفرش

محل ثبت­ نام: ساختمان کتابخانه مرکزی (ساختمان قرائت خانه)

شماره تلفن دانشگاه: 36227430-086

حرکت به تفرش:

از تهران به تفرش:

مسیر1: تهران– قم – سلفچکان – کیلومتر 15 جاده سلفچگان به ساوه – سمت چپ به طرف تفرش

مسیر 2: تهران– ساوه – کیلومتر 50 جاده ساوه به سلفچکان – سمت راست به طرف تفرش

از اراک به تفرش: اراک – فرمهین - تفرش