سه شنبه ۲۸ دى ۱۳۹۵

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم 96-95

انتخاب واحد نیمسال دوم (96-95)

انتخاب واحد نیمسال دوم(96-95با توجه به تقویم آموزشی دانشگاه طبق برنامه زمانبندی ذیل از طریق پورتال آموزشی انجام خواهد شد.

سال ورود

تاریخ

ساعت

ورودی 92و ما قبل

8

ورودی 93

9

ورودی 94

11

ورودی 95

13

16

همچنین از ساعت 16 روز یک شنبه 10/11/95 تا ساعت 24 همان روز انتخاب واحد برای همه دانشجویانی که به هر دلیل در فرصت تعیین شده موفق به انتخاب واحد نشدهاند (همه ورودی‌ها) باز خواهد بود.

طبق اطلاعیه پیش انتخاب واحد دانشجویانی که پیش انتخاب واحد خود را انجام نداده اند ، نمی توانند در موعد تعیین شده انتخاب واحد نمایند.

دانشجویان ترم نهم و دهم لازم است درخواست تمدید سنوات بدهند لذا اطلاعیه آن را مطالعه کنید .    اطلاعیه تمدید سنوات

شروع کلاس‌ها: شنبه 95/11/16

کلیه کلاس ها و فعالیت های آموزشی از تاریخ 16/11/95 (مطابق با تقویم آموزشی ) شروع خواهد شد . به اساتید محترم نیز تأکید شده است که کلیه کلاس ها با هر تعداد دانشجو ( حتی یک نفر ) تشکیل گردد و حضور و غیاب توسط دفتر نظارت و ارزیابی و همچنین اداره آموزش کنترل و جهت اعمال در سیستم آموزش جمع آوری خواهد شد .

نکات بسیار مهم درخصوص انتخاب واحد:

1. انتخاب واحد فقط از طریق پورتال و در تاریخهای اعلام شده صورت می‌گیرد و هیچگونه فرصت دیگری جهت  انتخاب واحد با تأخیر برای دانشجویانی که به هردلیل نسبت به انتخاب واحد خود اقدام ننمایند در نظر گرفته نخواهد شد.
  2. دانشجویان در مرحله حذف و اضافه مجاز به اخذ 2 درس، حذف 2 درس و تغییر گروه 1 درس در صورت داشتن شرایط بوده و امکان انتخاب واحد برای آنان در این مرحله وجود نخواهد داشت.
  3. رعایت کلیه موارد آموزشی در مرحله انتخاب واحد و حذف‌واضافه ازجمله پیشنیاز، همنیاز، تطابق درس از نظر تعداد واحد و نام درس با سرفصل دروس رشته دانشجو، تداخل برنامه هفتگی، تداخل  برنامه امتحانی، حداقل واحد و سقف واحد به عهده دانشجو  بوده و در صورت عدم رعایت موارد مذکور، در هر زمان از ترم که مشخص شود (حتی زمان امتحان پایان‌ترم) درس غیر مجاز حذف خواهد شد.
  4. تمام دروسی که تحت عنوان دروس ارائه شده در پورتال آموزشی نمایش داده میشود مربوط به رشته شما نیست لذا دانشجویان دقت نمایند دروس انتخابی دقیقاً مطابق با سرفصل دروس رشته آنها باشد. دانشجویان رشتههای برق و شیمی ورودی 92 به بعد نیز کدهای مربوط به خود را که به عبارت (92 به بعد) و رشته فیزیک ورودی 94 به بعد که عبارت ( 94 به بعد )مشخص شده اخذ نمایند.
  5. در مرحله حذف و اضافه امکان حذف دروسی که تعداد دانشجوی ثبتنامی در آن کمتر از حدنصاب باشد، نخواهد بود.
  6. در دروس انتخابی امکان حذف و حذف اضطراری د رسی که همنیاز درس دیگری است نخواهد بود.
  7. بدلیل امکان تغییر برنامه هفتگی و امتحانی برخی از دروس از طرف گروههای آموزشی، دانشجویان موظف هستند در مرحله حذف و اضافه و پس از آن حتما دروس انتخابی خود را دقیقاً کنترل و بررسی کنند در غیر اینصورت مسئولیت هرگونه عدم اطلاع از تداخل برنامه هفتگی و امتحانی و یا حذف دروس بدلیل به حد نصاب نرسیدن به عهده دانشجو می باشد.
  8. دانشجویان میبایست به اطلاعیههایی که در زمان انتخاب واحد و حذف و اضافه  در سایت دانشگاه صفحه معاونت آموزشی و یا صفحه گروههای آموزشی اعلام میگردد، توجه نمایند.
  9. دانشجویان شبانه لازم است قبل از انتخاب واحد حداکثر تا تاریخ 25/9/95  جهت تسویه حساب شهریه نیمسال مذکور اقدام نمایند.

اداره  کل آموزش دانشگاه

يکشنبه ۱۹ دى ۱۳۹۵  ۱۱:۱۳