دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶

اطلاعیه های مهم

اطلاعیه شماره1

با عنایت به اینکه نمره برخی از دروس در مرحله انتخاب واحد ثبتنهایی نشده و گاهی این دروس پیشنیاز درسهای ترم جدید است، بطور موقت در این مرحله امکان اخذ درس بعدی(پسنیاز) برای دانشجویان ایجاد شده است، لذا اگر از گذراندن درس پیشنیاز اطمینان دارید درس بعدی را اخذ نمائید و همچنین در صورتیکه با اعلام نمره موفق به گذراندن پیشنیاز درس اخذ شده نشدید سریعاً نسبت به ترمیم انتخاب واحد خود در مرحله حذفواضافه اقدام کنید، چرا که پس از این مرحله دروس بدون رعایت پیشنیاز و همنیاز حذف گردیده و امکان ترمیم واحدها نخواهد بود.

اطلاعیه شماره2

برای مشاهده دروس ارائه شده درنیمسال دوم96-95میتوانید از روزسهشنبه5 بهمن به پورتال آموزش مراجعه نمایید. ضمناً درصورت داشتن هرگونه نظر و پیشنهاد در خصوص دروس ارائه شده به سایت گروه آموزشی مربوطه مراجعه و با استفاده از گزینه اعلام نظرات در خصوص دروس ارائه شده پیشنهاد خودرا اعلام تا مورد بررسی گروه آموزشیقرار گیرد ضمناً در خصوص دروس سرویس و معارف به سایت گروه معارف مراجعه کنید.

اطلاعیه شماره3

به اطلاع میرساند دانشجویانی که تا پایان روز اول حذف و اضافه موفق به ترمیم انتخاب واحد خود نشدهاند لازم است حتماً روز دوم حذفواضافه شخصاً به دفتر گروه آموزشی مراجعه نمایند، بدیهی است ارائه هرگونه درخواست مربوط به انتخاب واحد و بررسی آن فقط در روز دوم حذفواضافه در دفترگروه آموزشی امکانپذیر خواهد بود، چرا که مجرای ورودی طرح و بررسی مشکلات واحدگیری دانشجویان گروه آموزشی مربوطه میباشد.

اطلاعیه شماره4

برای اطمینان از اتمام سرفصلهای دروس در هفتههای آخر ترم و عدم امکان تشکیل کلاسهای جبرانی فشرده در پایان ترم، ضروری است تا کلیه کلاسها و فعالیتهای آموزشی از تاریخ 16/11/95 (مطابق تقویم آموزشی) شروع شود. لازم به ذکر است که به اساتید تأکید شده است که کلاسها با هر تعداد دانشجو (حتی یک نفر) تشکیل گردد و حضوروغیاب از شنبه 16/11/95 انجام شده و توسط دفتر نظارت و ارزیابی و همچنین آموزش کنترل خواهد گردید.

شنبه ۱۸ دى ۱۳۹۵  ۱۱:۳۱

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۱۹:۵۰:۲۰