اطلاعیه‌ شماره۲ کارت امتحان

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ اطلاعیه ها

اطلاعیه شماره2 کارت امتحان  ************************

پیرو اطلاعیه قبل در خصوص دریافت کارت ورود به جلسه امتحان از طریق پورتال، بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند از تاریخ یکشنبه 98/10/8 میتوانند با مراجعه به پورتال آموزشی خود (قسمت گزارش)،کارت جلسه امتحان را با ذکر شماره کلاس و شماره صندلی امتحان خود دریافت نمایند.

* به همراه داشتن کارت امتحانی در جلسه امتحان الزامیست.

* توجه: دانشجویان بر اساس شماره کلاس و شماره                        صندلی اعلام شده در کارت امتحان در امتحانات شرکت میکنند.

* تذکر: بر اساس اعلام امورمالی دانشگاه دانشجویانی که بدهی مالی دارند دریافت کارت پس از تسویه حساب مالی امکانپذیر میباشد.

با تشکر

اداره آموزش