اطلاعیه ثبت‏ نام دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی سال ۱۴۰۱ دانشگاه تفرش

۰۲ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۸ اطلاعیه ها

اطلاعیه ثبت‏ نام دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی سال 1401 دانشگاه تفرش

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال 1401 بدینوسیله مدارک لازم و زمان ثبت نام به شرح ذیل اعلام می‏گردد:

زمان ثبت‏ نام بر اساس حرف اول نام خانوادگی به صورت حضوری طبق جدول زیر از ساعت 8 صبح الی 14 انجام می­پذیرد.

روز و تاریخ ثبت­ نام

ترتیب حروف اول نام خانوادگی

یکشنبه 1401/07/10

الف ب- پ- ت ث ج-چ-ح-خ

دو شنبه 1401/07/11

د- ذ-ر-ز-ژ-س-ش-ص-ض-ط-ظ-ع-غ

سه شنبه 1401/07/12

ف-ق-ک-گ-ل-م-ن-و- هـ- ی

توجه 1: حضور شخص دانشجوی پذیرفته شده برای ثبت­ نام الزامی است.

توجه 2: دانشگاه از ثبت­ نام دانشجویانی که مدارک آنها ناقص باشد معذور خواهد بود.

مدارک لازم برای ثبت­ نام:

1. اصل گواهی پایان تحصیلات دوره متوسطه عکس‏دار یا اصل گواهی  موقت  پایان تحصیلات دوره متوسطه عکس‏دار با تاریخ قبولی حداکثر تا پایان شهریور 1401 به همراه 3 برگ کپی آن (پذیرفته شدگان می­بایست حداکثر تا پایان شهریور ماه 1401 موفق به اخذ گواهینامه دوره  دیپلم شده باشند)
  2. اصل گواهی پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی (مربوط به دوره های قبلی)
  3. اصل ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی (مربوط به دوره های قبلی)
  4. اصل گواهی دیپلم نظام آموزشی جدید (3-3-6) (مربوط به دوره های قبلی)
  5. اصل ریزنمرات دیپلم نظام آموزشی جدید(3-3-6) (مربوط به دوره های قبلی)
  6. 14 قطعه عکس 4×3 رنگی جدید ( 6 قطعه اداره آموزش مابقی سایر واحدها)(نام و شماره دانشجویی "روز ثبت نام داده میشود" پشت عکس قید شود.)
  7. اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن به تعداد 5 سری (یک سری اداره آموزش مابقی سایر واحدها)
  8.  اصل کارت ملی و کپی از دو طرف آن به تعداد 5 سری (دو سری آموزش مابقی سایر واحدها)
  9. مبلغ 60 هزار تومن نقدا جهت پرداخت  کارت دانشجویی الکترونیکی
  10. مراجعه دانشجو به سامانه تأییدیه مدارک تحصیلی به آدرس https://emt.medu.ir/ و دریافت کد رهگیری و ارائه پرینت آن و تحویل در محل ثبت نام.
  11. فرم­های تکمیل شده ثبت نام

توجه 3: پذیرفته شدگان گرامی لطفا تمامی فرم­های مربوطه را قبل از مراجعه به دانشگاه، دانلود و با دقت تکمیل نموده و در روز ثبت نام با دیگر مدارک همراه داشته و ارائه نمایید.

دانلود فرم ثبت نام شماره 1   مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

دانلود فرم ثبت نام شماره 4   مربوط به پذیرفته شدگان روزانه سهمیه منطقه 1، خانواده شهدا، شاهد، رزمندگان، آزادگان و جانبازان

دانلود فرم ثبت نام شماره 5     مربوط به پذیرفته شدگان روزانه سهمیه منطقه 2 و 3

1. فرم تکمیل شده مشخصات دانشجو

دانلود فرم مشخصات دانشجو  مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

1. فرم تکمیل شده عضویت کتابخانه

دانلود فرم عضویت کتابخانه   مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

1. فرم تکمیل شده پرسشنامه دانشجویی

دانلود فرم پرسشنامه دانشجویی    مربوط به کلیه پذیرفته شدگان (روزانه و شبانه)

1. مدارک نظام وظیفه (مخصوص برادران)
  • دانشجویان دارای کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت با ارائه اصل کارت به همراه دو  برگ کپی از دو طرف آن
  • پذیرفته‌شدگانی که قبلا دانشجو بوده و انصراف داده‌اند ملزم به ارائه نامه لغو معافیت تحصیلی از دانشگاه قبلی، در مرحله شروع ثبت نام می‌باشند.
  • دانشجویان پسر در هنگام  ثبت نام (باجه نظام وظیفه) نامه ای خطاب به نظام وظیفه دریافت میکنند که لازم است نامه را به دفتر  پلیس +10 (تفرش) ارائه و مجوز ثبت نام را دریافت کنند و سپس جهت ادامه مراحل ثبت نام  در سالن ثبت نام به کارشناس نظام وظیفه تحویل دهند. (این مرحله به دلیل کثرت مراجعه کننده در پلیس +10 نیاز به صبوری دارد.)
  • پذیرفته شدگانی که مشغول خدمت سربازی هستند لازم است قبل از روز ثبت نام با در دست داشتن اصل کارت ملی و شناسنامه به آموزش دانشگاه مراجعه و نامه گواهی پذیرفته شدن در دانشگاه تفرش خطاب به نظام وظیفه را دریافت نمایند تا مراحل ترخیص خود را انجام دهند،سپس در روزثبت نام با نامه ای از نظام وظیفه مبنی بر ترخیص از خدمت سربازی و بلامانع بودن ثبت نام ، جهت انجام مراحل ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایند.
  1. فرمهای تکمیل شده حوزه معاونت دانشجویی جهت ارائه هنگام ثبت نام در این حوزه به همراه داشته باشند .(خوابگاه، رفاه، تغذیه، تربیت بدنی و ...)

دانلود فرمهای معاونت دانشجویی (این فرمها را از فرمهای مراحل قبل تفکیک نموده و در مرحله دوم ثبت نام در بخش ثبت نام معاونت دانشجویی تحویل دهید.)

دانلود فرم اداره امور خوابگاهها

دانلود آدرس ثبت نام پورتال صندوق رفاه

دانلود فرم اداره تربیت بدنی

دانلود فرم سند وام دانشجویی

دانلود فرم والدین

دانلود فرم شناسنامه فرهنگی

دانلود فرم کمیته انضباطی

دانلود فرم مشخصات فرهنگی دانشجویی

1. تکمیل کارنامه سلامت جسم و سلامت روان در سایت­های مربوطه به آدرس ذیل و تهیه پرینت خروجی آن و تحویل در روز ثبت نام به واحد مشاوره واقع در سالن ثبت نام معاونت دانشجویی

لینک سایت کارنامه سلامت جسم  https://portal.saorg.ir/physicalhealth

لینک سایت کارنامه سلامت روان    https://portal.saorg.ir/mentalhealth

توجه 4:

• قبل از مراجعه به دانشگاه، از مدارک خود مانند گواهینامه و ریز نمرات متوسطه و پیش دانشگاهی کپی برابر اصل تهیه فرمایید چرا که پس از ثبت نام  و بایگانی، امکان ارائه کپی وجود ندارد.
  • ثبت نام در دو مرحله انجام می­شود: ابتدا اداره آموزش و سپس معاونت دانشجویی (واقع در ساختمان قلم چی)
  • شماره دانشجویی در مرحله پذیرش برای درج در فرم­ها در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

آدرس دانشگاه:

شهرستان تفرش، کوی امام، انتهای بلوار پاسداران، دانشگاه تفرش

محل ثبت­ نام: ساختمان کتابخانه مرکزی (ساختمان قلم چی)

مسیرهای حرکت به تفرش:

از تهران به تفرش: