اطلاعیه نحوه مشاهده برنامه و دروس تعیین شده دانشجویان جدید الورود کارشناسی

۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۸ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان جدید  الورود کارشناسی

نحوه مشاهده دروس و برنامه تعیین شده:

دروس و برنامه هفتگی نیمسال اول  سال تحصیلی1402-1401  برای دانشجویان جدید الورود از طرف دانشگاه تعیین می گردد و دانشجویان محترم برای اطلاع از دروس و برنامه تعیین شده در نیمسال اول سال تحصیلی از روز پنج شنبه مورخ1401/7/14 به پورتال امور آموزشی دانشگاه به آدرس اینترنتیhttp://register.tafreshu.ac.ir مراجعه و با درج شماره دانشجویی و شماره شناسنامه به ترتیب به عنوان کدکاربری و کلمه عبور، وارد پورتال آموزش شده، بعد از تکمیل پرسشنامه دانشجویی با انتخاب گزینه تأییدیه انتخاب واحد، برنامه هفتگی و امتحانی دروس ، استاد درس و محل تشکیل کلاس خود را مشاهده نمایید.

شروع کلاس ها:

از روز شنبه مورخ 1401/07/16 مطابق با برنامه تاییدیه انتخاب واحد می باشد.لازم است دانشجویان با توجه به برنامه دروس در نظر گرفته شده از تاریخ مذکور در دانشگاه حضور یابند .

نحوه خواندن شماره کلاس ها :

رقم اول از سمت چپ نشان دهنده شماره ساختمان ، و سه رقم سمت راست شماره کلاس می باشد .به طور مثال 253-3  ، در ساختمان شماره 3 و اتاق 253 برگزار می گردد .

اداره آموزش