اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون ورودی در سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۹ اطلاعیه ها

اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون ورودی در سال  1404-1403 ویژه دانشجویان واجد شرایط کارشناسی پیوسته دانشگاه تفرش و سایر دانشگاهها

دانشگاه تفرش براساس آئین نامه شماره 307862/2 مورخ 1401/10/17 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره ­های تحصیلی بالاتر، پذیرش می نماید. دانشجویان واجد  شرایط ممتازی می­توانند ضمن تهیه مدارک ذیل و ارسال آنها به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تفرش، نسبت به استفاده از سهمیه کارشناسی ارشد بدون آزمون در این دانشگاه اقدام نمایند.

شرایط متقاضیان:

1. رتبه ­های اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیادهای دانشجویی
  2. دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته، که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی (تا پایان تابستان متصل به نیمسال ششم) با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی (عدد غیرصحیح واحدها به پایین گرد شود) به لحاظ میانگین کل جزء 20 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی تا تاریخ 1403/06/31 دانش آموخته شوند.

تبصره: پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یکبار امکانپذیر است.

مدارک مورد نیاز جهت بارگذاری:

1. یک قطعه عکس 4*3
  2. کپی کارت ملی
  3. کپی صفحه اول  شناسنامه
  4. ارائه تصویر کارنامه تحصیلی (نیازی به مهر و امضاء نیست)
  5. گواهی رتبه (بیست درصد تا پایان تابستان متصل به نیمسال ششم) با مهر و امضاء و در سربرگ دانشگاه محل تحصیل کارشناسی (برای سایر دانشگاهها). برای دانشجویان دانشگاه تفرش نیازی به ارسال گواهی رتبه نمی باشد. (دانلود گواهی رتبه)
  6. تکمیل معرفینامه حائز شرایط آیین نامه استعدادهای درخشان (فرم شماره 1). دانلود فرم شماره 1)
  7. مدارک و مستندات مربوط به فعالیت های پژوهشی (مقالات کنفرانس، مجله علمی پژوهشی و ...)
  8. اصل فیش واریزی

تذکرات مهم:

تذکر 1: ارسال مدارک هیچ گونه حقی را برای متقاضی ایجاد نمی نماید و در صورت داشتن شرایط لازم پس از بررسی توسط گروه آموزشی و طرح در شورای استعدادهای درخشان دانشگاه نتیجه پذیرش به دانشجویان اعلام و اسامی پذیرفته شدگان برای سازمان سنجش جهت تایید نهایی ارسال خواهد شد.

تذکر 2: پذیرفته شدگان امکان ثبت نام در سامانه جایابی بدون آزمون سازمان سنجش را نخواهند داشت.

تذکر 3: در صورت منصرف شدن متقاضی مدارک و هزینه دریافتی مسترد نخواهد شد.

تذکر 4: به مدارک ناقص و همچنین مدارکی که پس از مهلت مذکور ارائه شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تذکر 5: اسامی پذیرفته شدگان اولیه پس از بررسی، از طریق سایت اداره استعدادهای درخشان دانشگاه تفرش اعلام خواهد شد.

تذکر 6: متقاضی درصورت انصراف از پذیرش بدون آزمون درخواست خود را با امضاء به آدرس ایمیل  derakshan@tafreshu.ac.ir دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تفرش ارسال نماید.

توجه: پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.

نحوه ثبت نام اینترنتی:

ثبت نام اینترنتی باید در بازه زمانی:

• روز شنبه مورخ 1402/10/23 الی روز شنبه مورخ 1402/12/12 انجام گردد.
  • ثبت نام از طریق لینک treg.tafreshu.ir   صورت پذیرد.

(شناسه واریز رشته های علوم پایه: 388105651122001009710330060001 )

(شناسه واریز رشته های فنی و مهندسی: 353105651122001009710330060002)

آدرس: استان مرکزی شهرستان تفرش ابتدای جاده تهران دانشگاه تفرش (دفتر استعدادهای درخشان)

کد پستی: 79611-39518